Harjoitukset

Treenivuorot Keravalla

Aikuisten ja nuorten Karate-JuJutsu

Pidempään harjoitelleet aikuiset ja nuoret. Monipuoliset harjoitusmuodot laajalla tekniikkaskaalalla; iskut, potkut, itsepuolustus, ju-jutsu, mattotekniikat ja vapaa kamppailu. Lisäksi harjoitteluun sisältyy fyysisen kunnon kehittäminen ja ylläpitäminen.

Perusteet harjoituksissa keskitytään perustekniikkaan ilman sovelluksia. Sopii uusille ja pidempään harrastaneille.

Kuntopotkunyrkkeily

Iskuja, potkuja ja yhdistelmiä parin kanssa sekä iskutyynyihin kunnon kohotus ja tekniikka mielessä. Erinomainen ja tehokas harjoitus oman kunnon kohottamiseen ja iskujen sekä potkujen harjoitteluun. Sopii niin aloittelijoille kun pitkään harrastaneille, kaikki tekevät oman kunnon ja osaamisen mukaan!

Vaatii vähintään omat nyrkkeilyhanskat ja mielellään jalkasuojat.

Juniori Karate-Jutsu

Laji soveltuu loistavasti myös lapsille, mukaan pääsee noin 7-vuotiaana. Laji kehittää fyysistä kuntoa, keskittymistä ja itsehillintää. Harjoituksissa osa tekniikoista on jätetty pois turvallisuussyistä lapsen kehitystä ja kasvua ajatellen. Turvallista liikkumista ”pilke silmäkulmassa”.

Circuit

Äärettömän tehokas tunti lihaskunnon kehittämiseen! Sopii kaikenikäisille sukupuoleen katsomatta. Harjoituksiin sisältyy omalla vartalon painolla sekä kahvakuulilla tehtäviä harjoitteita. Circuitiin voivat osallistua kaikki jäsen- ja harjoittelumaksun maksaneet, ei siis pakota käymään lajiharjoituksissa.